Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Özel Çocuklarla Dans Etti

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin Firdevs Gürel Egitim Uygulama Okulu ve Is Egitim Merkezi ögretmeni ve merkezde egitim alan ögrencilerini makaminda misafir ederek özel ögrencilerle dans etti.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Özel Çocuklarla Dans Etti
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Baskan Yardimcilari ile birlikte Firdevs Gürel Egitim Uygulama Okulu ve Is Egitim Merkezi ögrencilerini ve ögretmenini belediyede misafir etti. Özel çocuklarla Baskan Akin arasinda yasanan sicak diyaloglar ve keyifli anlar hem çocuklari hem de Baskan Akin’i gülümsetti. Özel çocuklarin dans istedigini kirmayan Baskan Çetin Akin, çocuklarla dans ederek renkli anlara ev sahipligi yapti. Özel çocuklara çesitli hediyeler veren Baskan Akin ve Baskan Yardimcilari, herkesin birer engelli adayi oldugunu hatirlatarak, engelli bireylerin hayatlarini kolaylastirmak adina ellerinden geleni yaptiklarini vurguladi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Firdevs Gürel Egitim Uygulama Okulu ve Is Egitim Merkezi ögretmenimiz, kizim Gülce Akin ve çok kiymetli evlatlarimizi belediyemizde agirladik. Özel çocuklarimizla birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Her zaman onlarin yaninda olup gönüllerine dokunabilmek hepimizin sorumluluklari arasinda. Kendilerine nazik ziyaretleri ve günümüzü güzellestirdikleri için tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA