Manisa'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama

Manisa’nin Yunusemre ve Sehzadeler ilçelerinde yapilan uyusturucu operasyonlarinda gözaltina alinan 3 süpheli sahis çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi.

Manisa'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama


Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik yapilan çalismalar sonucunda Yunusemre ilçesinde durdurulan bir araçta yapilan aramada; 203,65 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 süpheli sahis ’Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alinirken, sevk edildikleri adli makamlarca 2 süpheli sahis da tutuklandi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince Sehzadeler ilçesinde durdurulan bir sahsin üzerinde yapilan aramada ise 14 adet uyusturucu olarak kullanilan sentetik ecza hapi ele geçirildi. Üzerinde uyusturucu haplarla yakalanan sahis hakkinda adli islem yapilirken, konuyla ilgili sahsin uyusturucu maddeyi satin aldigi tespit edilen 1 süpheli sahis ’Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alinarak sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.
Kaynak: İHA