Gerçeklik Gözlügünün Bulundugu Standiyla Motobike Istanbul 2022'Nin Gözdesi Oldu

Motobike Istanbul 2022’nin açilisinda Messe Frankfurt Istanbul tarafindan fuara verdigi katkilardan ötürü ödül plaketine layik görülen Quick Sigorta, Türkiye Motosiklet Platformu’nun “Motosiklet Sigortasi Sektöründeki Basari ve Çözümler” çerçevesindeki ödülün de sahibi oldu. Firmanin standinda yer alan artirilmis gerçeklik gözlügü ise ziyaretçilerin ilgi odagi oldu.

Gerçeklik Gözlügünün Bulundugu Standiyla Motobike Istanbul 2022'Nin Gözdesi Oldu
Messe Frankfurt Istanbul’un organizasyonu ile gerçeklesen bisiklet, motosiklet ve motosiklet aksesuarlari fuari Motobike Istanbul 2022, dört günlük maratonun ardindan sona erdi. 21-24 Nisan tarihleri arasinda Harley Davidson, Kawasaki, Suzuki, Honda, MV Agusta, Vespa, KTM, Brixton, Peugeot, Polaris, Aprilia, Moto Guzzi, SYM, JAWA ve Husqvarna gibi markalarin yer aldigi ve 91 bin 672 ziyaretçinin katildigi Istanbul Fuar Merkezi’ndeki fuarin sigorta sponsoru olan Quick Sigorta’nin 219 numarali standi ziyaretçilerin akinina ugradi. Fuarin en çok ziyaret edilen noktasi olan firmanin standinda yer alan artirilmis gerçeklik gözlügü ziyaretçilerin ilgi odagi oldu. Ziyaretçiler bu gözlükle “roller coaster” deneyimi yasadi.

Motobike Istanbul 2022’nin açilisinda Messe Frankfurt Istanbul tarafindan fuara verdigi katkilardan ötürü ödül plaketine layik görülen firma, Türkiye Motosiklet Platformu’nun “Motosiklet Sigortasi Sektöründeki Basari ve Çözümler” çerçevesindeki ödülün de sahibi oldu. Motosikletçi ve sunucu Yigit Top’un sundugu ödül töreninde konusan Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar, “Bu ödüle layik görüldügümüz için çok gururluyuz. Bir süre fuara ara verilmisti, bu yil yapilacagini duydugumuzda hemen yerimizi almak istedik. Çünkü bu bizim için motosikletçilerle beraber olma ve onlari anlayabilme firsati. Maher Holding sirketimiz Corpus Sigorta da motosiklet alaninda destek veriyor. Umarim çok daha fazla etkinlikte bulusuruz” dedi.

Ödül törenine Ahmet Yasar’in yani sira Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ve Corpus Sigorta Genel Müdürü Vekili Murat Sisli de katildi.



“Insanlarin tekrar bir arada olmasi çok güzel”

Sigorta sirketinin genel müdürü Eyüp Özsoy fuar sonrasi yaptigi açiklamada, “Geçtigimiz günlerde Antalya’da sigortacilik sektörünü bulusturan bir fuarda yer almistik. Motobike Istanbul 2022’de de yer almak beni mutlu ediyor. Insanlarin yine bir arada olmasi ve böyle güzel bir etkinligi paylasmasi çok güzel. Standimizda çok sayida misafiri agirladik. Bu da bize ne kadar sevildigimizi tekrar gösterdi. Tüm ekip olarak fuarda yer aldik ve kardes sirketimiz Corpus Sigorta da ekibimize destek oluyor. Bizi yalniz birakmayan herkese tekrar tesekkür etmek isterim” diye konustu.



“2Teker 2Yürek” motorseverlerle bulustu

Türkiye’nin zorlu parkurlarini dolasan ve bunu bir seyahat serüveni haline getiren iki gezgin ve motor asigi “2Teker 2Yürek” Özgür-Dilek Candar çifti de sigorta firmasinin standinda motosiklet tutkunlariyla bulustu. Motosiklet kulüplerinin ve motosiklet camiasinin önde gelen isimleri ile keyifli röportajlar yapan çift, bu eglenceli anlari Quick Routes sosyal medya hesaplarindan yayinlandi.

Motobike Istanbul 2022’nin sunucusu Yigit Top’un motosikleti Ismet, her sene oldugu gibi bu sene de fuarin sponsoru olan sigorta sirketi tarafindan güvence altina alindi. Yigit Top kasko poliçesini Maher Yatirim Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar’in elinden aldi. Ahmet Yasar, “Ismet’i de bu yil güvence altina almaktan çok mutluyuz. Ismet, çok iyi bir sigortalimiz. Hiç yaramazlik yapmiyor. Biz Ismet’i sigortalamaktan çok memnunuz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA