Bandirma Ziraat Odasi'nin Geleneksel Iftari Yapildi

Balikesir’in Bandirma Ilçesinde geleneksel hale getirilen Ziraat Odasinin düzenledigi iftar yemeginde muhtarlar, esnaf odalari ve siyasi parti temsilcileri bir araya geldi.

Bandirma Ziraat Odasi'nin Geleneksel Iftari Yapildi
Bandirma Ziraat Odasi iftar yemegi düzenledi.

Iftar yemegine Kaymakam Engin Aksakal, Ilçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Ilçe Jandarma Komutani J.Yzb Mahir Mavi, Belediye Baskani Tolga Tosun, Kent Konseyi Baskani Serdar Polat, muhtarlar, esnaf odalari baskanlarinin yani sira siyasi partilerin ilçe baskanlari katildi.

Iftar yemeginde konusan Belediye Baskani Tolga Tosun, "Bandirma Ziraat Odasinin düzenledigi iftar yemegine katildik. Odalarimizla bu aksam oldugu gibi her zaman güzel iliskiler ile birlikteyiz, dayanisma içinde çalisiyoruz. Nazik davetleri için tesekkür ediyorum. Allah tutulan oruçlari, edilen dualari kabul etsin" dedi.

Düzenledikleri iftar yemegine katilanlara tesekkür eden Bandirma Ziraat Odasi Baskani Süleyman Dönmez de, "Geleneksel olarak düzenledigimiz iftar yemegine davetimizi kirmayarak katilan herkese tesekkür ediyorum. Tüm üyelerimizin yaklasan Ramazan Bayramlarini kutluyorum." diye konustu
Kaynak: İHA