SUBÜ Ögrencilerinden Kan Ve Kök Hücre Bagisi

SUBÜ Sakarya Meslek Yüksekokulu ve Ferizli Meslek Yüksekokulu ögrencileri, Ramazan ayinda azalan kan stoklarina katki saglamak için kan ve kök hücre bagisinda bulundu.

SUBÜ Ögrencilerinden Kan Ve Kök Hücre Bagisi
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sakarya Meslek Yüksekokulu Basin ve Yayincilik ile Halkla Iliskiler ve Tanitim Programlari ile Ferizli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarimi Programi ögrencileri Adapazari Camili Mahallesi Muhtari Yunus Özçelik tarafindan düzenlenen kan bagisi etkinligine katki sagladilar. Ögretim Görevlisi Ersin Berk koordinasyonunda düzenlenen etkinlik Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde bulunan kan bagisi noktasinda gerçeklestirildi.

Birlikte yapilan iftarin ardindan ögrenciler, kan ve kök hücre bagisinda bulundu. Daha sonra programa katilim saglayan Vali Çetin Oktay Kaldirim ve Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, ögrencilerin taleplerini dinledi. Sosyal sorumluluk projelerinin ögrencilerin kisisel ve duygusal gelisimleri için önemli olduguna dikkat çeken Ögretim Görevlisi Ersin Berk, “Geçtigimiz süreçte üniversitemiz Kan Dostum SUBÜ kampanyasini baslatarak özellikle pandemi sürecinde azalan stoklara katki saglamisti. Biz de bu etkinligimizle kan bagisinin düstügü Ramazan ayinda katki vermek istedik” dedi.

Kaynak: İHA