Kiliçdaroglu'na Kamil Aydin Tepkisi

MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydin, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na veryansin etti. Kiliçdaroglu’nun, faturalarini ödemegi için kesilen elektrigi üzerinden zirva bir siyaset yaptigini söyleyen MHP’li Kamil Aydin, “Sasirdik mi, hayir sasirmadik. Çünkü Kemal Kiliçdaroglu bunu hep yapiyor. Sürekli bir provokasyon pesinde, sürekli bir kaos ve karmasa pesinde kosuyor. Bu girisimi de, iste bu arayislardan birisi” dedi.

Kiliçdaroglu'na Kamil Aydin Tepkisi
Millet Bunlari Karanliga Gömecek

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de bu konudaki tavrinin çok net ve açik oldugunu dile getiren Kamil Aydin, “Genel Baskanimiz tavrini çok net ortaya koydu. Milletimiz bu tür davranislardan rahatsiz. Biz demokrasiyi içsellestirmis bir yapiya sahibiz. Demokrasi nedir, birlikte kuralli yasama rejiminin adidir. Ama bunlar ne yapiyor, kurallari ihlal ederek, gevseterek, sivil itaatsizlige çagri yapiyor. CHP lideri bunu ilk kez yapmadi. Bu kaos arayisidir. Daha önce Istanbul’a kadar yürüdü, sogan patates provokasyonu yapti, simdi de elektrik üzerinden zirva bir siyaset güdüyor. Sen kalkacaksin geceligi 100 bin lira olan bir otel odasinda çekim yaptiracaksin, sonra da kalkip elektrik faturasini ödemeyerek karanlikta kalisinin üzerinden duyar kasacaksin, prim yapmaya çalisacaksin. Kimse yemiyor artik bunu; inanmiyor. Bu yüzden millet bunlari karanliga gömecek” diye konustu.

Onlarin Bir Tek Derdi Var, O Da

MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin, CHP’nin Türkiye’de yüzde 50’nin üzerinde yerel yönetime sahip oldugunu hatirlatarak, “Madem Kemal Kiliçdaroglu bu kadar hassas; o halde CHP’li belediyelerine vatandasa destek olmalari çagrisinda bulunsun. Ulasima niye zam yaptiriyor, suya niye zam yaptiriyor. Örnegin elektrigi bedava verecegini söylemisti çiftçilere, o halde enerji destegi verdirtsin belediyelere, niye yapmiyor? Yapamaz, çünkü bunlarin isi çeliski, kendileri çeliski. Tek dertleri var, milleti sokaga çekmek... Sokak hareketleri olsun, TBMM’de tutarsiz biryapi olussun, kaos büyüsün Hep demiyorlar mi, kanli-kansiz, seçimle ya da seçimsiz bunlar gidecek diye Demek ki baska bir sekil hayalleri var bunlarin. Biz bunlari geçtik, bunlar geride kaldi. O eski Türkiye yok artik. Bunlara gereken cevabi millet verecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA