Atik Malzemeler 23 Nisan Hediyesine Dönüstü

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayelerinde baslatilan "Sifir Atik Projesi" çerçevesinde degerlendirilen ürünler, Sivas Olgunlasma Enstitüsü ögretmen ve usta ögreticileri tarafindan yürütülen çalisma ile bebeklere dönüstürüldü.

Atik Malzemeler 23 Nisan Hediyesine Dönüstü
Atik malzemelerle tasarlanan bebekler, Sehit Adem Koç Anaokulu ve Ilkokulu ile Nuri Dönmezcan ilkokulu ana sinifi ögrencilerine hediye edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla okullarda düzenlenen etkinliklere katilan Il Milli Egitim Sube Müdürü Süleyman Bekdas ve Sivas Olgunlasma Enstitüsü Müdürü Aysel Senlen, ögrencilerin bayramini kutlayarak Sifir Atik Projesi çerçevesinde tasarlanan bebekleri ögrencilere hediye etti.

“Çocuklarimizin bayram sevincine ortak olduk”

Sifir Atik konusunda farkindalik olusturulmayi amaçladiklarini belirten Il Milli Egitim Sube Müdürü Süleyman Bekdas; "Bu vesile ile çocuklarimizin bayram sevincine ortak olduk. Basta Sivas Olgunlasma Enstitüsü Müdürümüz Aysel Senlen olmak üzere bu anlamli çalismayi yürüten tüm ögretmen ve usta ögreticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA