Sariyer'de Haber Alinamayan Sahsin Ormanda Kuyu Içinde Cesedi Bulundu

Sariyer’de sabah saatlerinde evinden çiktiktan sonra haber alinamayan bir kisi, ormanlik alanda kuyunun içinde ölü bulundu. Sahsin cesedi incelenmek üzere adli tip morguna kaldirildi.

Sariyer'de Haber Alinamayan Sahsin Ormanda Kuyu Içinde Cesedi Bulundu
Sariyer Bahçeköy Balaban Dere mevkiinde, Sisli Hamidiye Etfal Hastanesi’nde çalisan Taskin Eyibil, sabah saatlerinde evinden çiktiktan sonra kendisinden bir daha haber alinamadi. Ailesi ve yakinlari Eyibil’i, ormanlik alanda aramaya basladi.

Arama çalismalarini yürüyüs için sik sik gittigi ormanlik alanda sürdüren yakinlari, kapagi açik halde bulunan bir kuyunun içinde Taskin Eyibil’in cansiz bedenine ulasti. Olay yerine gelen saglik ve olay yeri inceleme ekipleri Eyibil’in cansiz bedeni üzerinde incelemeler de bulundu. Öte yandan Eyibil’in daha önceden çok sik alkol kullandigi, son günlerde ise alkolü biraktigi ögrenildi. Yapilan incelemeler sonucu Eyibil’in cesedi üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadi. Taskin Eyibil’in cansiz bedeni yapilan incelemelerin ardindan, incelenmesi üzerine Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA