Önce Market Çalisanlarina Saldirdi, Ardindan Yoldan Geçen Arabalarin Önüne Atladi

Esenyurt’ta akli dengesi yerinde olmayan bir kadin, girdigi markette kasiyerlere saldirdi, ardindan ise yoldan geçen arabalarin önüne atladi. Saglik ekiplerinin tüm müdahalelerine ragmen kontrol altina alinamayan kadin, polis ekiplerinin kelepçe takmasiyla hastaneye kaldirdi. Ertesi gün ise kadinin market çalisanlarindan özür diledigi ögrenilirken, yasanan o anlar çevredeki vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay, dün aksam saatlerinde Esenyurt Yesilkent Mahallesi’nde yasandi. Iddialara göre, akli dengesi yerinde olmayan bir kadin, ilk olarak girdigi bir markette kasiyerlere saldirirken, ardindan kendisini yoldan geçen arabalarin önüne atti. Çevredeki vatandaslarin yolu kapatmasi ile kadin ezilmekten son anda kurtulurken, altina girdigi tankerden yine vatandaslarin yardimiyla çikarildi. Yetkililere haber verilmesinin ardindan olay yerine gelen saglik ekipleri, kadinin saldirisina maruz kalinca polise haber verildi.

Kelepçe takilan kadin zorla hastaneye götürülerek sakinlestirildi. Olayin ertesi günü ise yine ayni yere gelen kadin, bu seferde saldirdigi esnaflardan özür dilerken, yasanan o anlar çevredeki vatandaslarin cep telefonu kameralarina yansidi.

Kadini sakinlestirmek için vatandaslar uzun süre ugrastigini söyleyen Akin Köçer, “Dün kadinin biri markete gelerek kasiyerleri rahatsiz etmis. Market çalisanlari onu sakinlestirmek isterken kadin bir anda kendini yola atti. Yoldan geçen arabalari durdurdu ve zarar verdi. Hatta bir tankerin altina girdi ve vatandaslar zorla çikartti. Saglik ekipleri geldiginde ise onlara da zarar verdi, kadini sakinlestiremediler. Kadin sürekli bagiriyordu, çagiriyordu. Sonrasinda polisler geldi ve onlarda kadini sakinlestiremeyince kelepçe takarak hastaneye götürdüler. Sanirim kadinin akli dengesi yerinde degildi. Kadin bagiriyordu, kendini arabalarin önüne atiyordu. Yani bunlari normal bir insan yapmaz” dedi.

Kaynak: İHA