Damat Sokak Ortasinda Pompali Tüfekle Kayinpederini Agir Yaraladi

Samsun’da esinin bosanma davasi açtigi damat, kayinpederine sokak ortasinda pompali tüfekle saldiri düzenleyerek agir yaraladi.

Damat Sokak Ortasinda Pompali Tüfekle Kayinpederini Agir Yaraladi
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Kuzeyyildizi Mahallesi’nde sabah saat 05.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk annesi Derya B. siddetli geçimsizlik yasadigi 8 yillik esi Ali B.’den (25) bosanmak için bir ay önce dava açip babasinin evine döndü. Mahkeme Ali B. hakkinda hem esi hem de esinin anne-babasinin yanina bir ay süreyle yaklasmama karari verdi. Kararin bitmesine 2 gün kala damat Ali B., Samsun Meyve ve Sebze Hali’nde çalisan kayinpederi Ibrahim B.’yi (44) takip edip sokakta ise gitmek için arkadasinin aracini bekledigi sirada pompali tüfekle karsisina çikti. Damat, kayinpederine pompali tüfekle ates edip kaçti. Kanlar içinde kalarak yaralanan 3 çocuk babasi Ibrahim B., arkadasini telefonla arayarak "Vuruldum yetis" diyerek yardim istedi.

Olay polise ve saglik ekiplerine haber verildi.

Sokak ortasinda yarali olarak bulunan Ibrahim B., ambulansla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Yaralinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA