23 Nisan Bayraminin 102'Inci Yil Dönümünde 102 Balon Birakildi

Burdur’da 23 Nisan kutlamalarinin 102’inci yili anisina gökyüzüne 102 balon birakildi.

23 Nisan Bayraminin 102'Inci Yil Dönümünde 102 Balon Birakildi
Burdur’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari Seker Ortaokulunda yapildi. Kutlamalara Vali Ali Arslantas ve Il protokolü katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan ögrenciler folklor, halat çekme ve sandalye kapmaca gibi oyunlar oynadi.

Günün anlam ve öneminden bahseden Burdur Il Milli Egitim Müdürü Nesrin Kakirman “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açildigi ve Türk halkinin verdigi var olma savasi içerisinde, egemenligini ilan ettigi ve bu yil itibari ile 102’inci yilini kutladigimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarina hepiniz hos geldiniz. Dünya çocuklari arasinda sevgi ve dostluk baglarinin gelistirilmesi ve tüm insanligin baris içerisinde yasayacaklari bir dünya olusturmaya katki yapmak amaciyla, her yil 23 Nisan’i büyük bir coskuyla, siz sevgili çocuklar ile beraber kutlamaktayiz” ifadelerini kullandi.

Programda Seker Ortaokulu Halk oyunlari ekibi gösteri yapti. Siir ve kompozisyon yarismalarinin birincilerine Vali Ali Arslantas hediyelerini verdi.

Kutlamalarin sonunda bayramin 102’inci yili anisina gökyüzüne 102 adet uçan balon birakildi.
Kaynak: İHA