Tartistigi Karisini Vurdu, Yakalanacagini Anlayinca Kendi Kafasina Sikti

Konya’da tartistigi esini yaninda bulunan tabancayla kafasindan yaralayarak otomobil ile olay yerinden kaçti. Polis ekiplerini fark ederek araciyla kaçan süpheli ayni yönde seyir halindeki bir araca çarpmasi sonucu durdu ve esini yaradigi silahla kafasina ates ederek kendini agir yaraladi.

Tartistigi Karisini Vurdu, Yakalanacagini Anlayinca Kendi Kafasina Sikti
Olay, saat 01.00 siralarinda merkez Karatay ilçesi Hasandedemescid Mahallesi Sedirler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tahsin E., esi Hatice E. ile birlikte 70 AAZ 315 plakali otomobil ile cadde üzerinde seyir halinde oldugu sirada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda Tahsin E., yaninda bulunan tabancayla esinin kafasina ve vücudunun çesitli yerlerine ates ederek agir yaraladi. Yarali kadin çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinirken, Tahsin E. olay yerinden kaçti.

Yakalanacagini anlayinca kendi kafasina ates etti

Polis ekipleri kaçan süpheliyi yakalamak için çevrede çalisma baslatti. Süpheli kocanin araci ile Karatay ilçesi Saraçoglu Caddesi üzerinde oldugu belirlendi. Polis ekiplerini fark eden süpheli Adana Çevre Yolu Caddesi istikametine oradan Antalya Çevre Yolu Caddesine geçerek kaçmaya devam etti. Süphelinin araci daha sonra merkez Meram ilçesi Kas Caddesinden kaçarken, cadde ile Karatepe Sokagin kesistigi kavsakta B.A. idaresindeki 06 SB 244 plakali otomobile çarparak durdu. Yakalanacagini anlayan süpheli Tahsin E., yaninda bulunan tabancayla kafasina ates etti. Araç içerisinde agir yaralanan Tahsin E. olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan süphelinin saglik durumunun agir oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA