Dogal Ve Organik Ürünler Fuarda Görücüye Çikti

Dogal ve Organik Ürünler, Ingiltere’nin baskenti Londra’da düzenlenen fuarda görücüye çikti.

Dogal Ve Organik Ürünler Fuarda Görücüye Çikti
Her yil Londra’da gerçeklesen ve aromaterapi, bebek mamasi, içecekler, dondurulmus ürünler, süt ürünleri, dogal gidalar, dogal güzellik, dogal saglik ve dogal yasam gibi ürünlerin tanitildigi Natural Organic Products Europe Fuarina, alaninda deneyimli firmalar katildi.

Katilimci markalar “Gida”, “Güzellik”, “Saglik ve Yasam” gibi 3 farkli kategoride degerlendirildi. Ödüller sahiplerini buldu. Ayrica Lee Holdstock, Adrian Ling, Dr. Marilyn Glenville, Al Overton adli konusmacilar dogal ürünler hakkinda seminerler gerçeklestirdi.

Fuarda 3 farkli ürünüyle Yenilikçi Ürünler Yarismasi’nda finale kalan kadin girisimci ve Gida Yüksek Mühendisi Dr. Asli Elif Tanugur Samanci “Bu fuarda, biz de BEE&YOU Propolis olarak; dogal, inovatif, organik ürünlerimiz ile yer almaktan çok mutluyuz. Ingiltere’deki insanlarin saglikli beslenmeye yönelik ürünlere ilgisinin farkindayiz. Propolisli Bogaz Spreyi, Propolis Ari Sütü Ham Bal karisimi ve Anti-aging Cilt bakim ürünlerimiz ile üç kategoride finalist olduk. Bu ürünler Türkiye’nin propolis konusundaki ilk Ar-Ge merkezi olan tesisimizde uzman gida ve kimya mühendisleri tarafindan gelistirildi. Uzun süren Ar-Ge çalismalarimiz sonucunda ortaya koydugumuz inovatif, katma degerli bu ürünleri tüketicilerimizle bulusturmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Yaptigimiz bütün çalismalarin uluslararasi platformlarda da deger görüyor ve ödüllendiriliyor olmasi bizler için büyük bir gurur ve motivasyon” diye konustu.

Kaynak: İHA