ALKÜ Genel Sekreteri Kartal, Görevi Özyürek'e Devretti

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Genel Sekterliginde devir teslim töreni gerçeklestirildi. Genel Sekreter Dr. Sinan Kartal, görevini Genel Sekreter Yardimcisi Alper Özyürek’e teslim etti.

ALKÜ Genel Sekreteri Kartal, Görevi Özyürek'e Devretti
Ankara’ya görevlendirmesi yapildigi için görevinden ayrilan önceki Genel Sekreter Dr. Sinan Kartal, düzenlenen törenle görevini ALKÜ’de Genel Sekreter Yardimciligi görevinde bulunan Alper Özyürek’e devretti.

Bütün bilgi, birikim ve enerjisini ALKÜ faydasi için harcamaya gayret gösterdigini belirten Dr. Sinan Kartal, “2020 yilindan bu yana hizmet etmekten ve görev yapmaktan onur duydugum Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Genel Sekreterligini, Ankara’da Devletimizin baska bir kurumunda görevlendirilmemden dolayi bugün itibariyla, Sayin Alper Özyürek’e devretmis bulunmaktayim. Sayin Özyürek’e yeni görevinde basarilar diliyorum. Mesai mefhumu gözetmeksizin bütün bilgi, birikimimi ve enerjimi üniversitemizin fayda ve beklentileri için harcamaya gayret gösterdim. Karsilikli sevgi ve saygi içerisinde hareket ederek siz degerli mesai arkadaslarimizla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesini daha ileri tasimaya çabaladim. Görev sürem içerisinde akademik ve idari personel olarak üniversitemize katki sunan tüm mesai arkadaslarimin haklarini helal etmesini dilerim. Hepinizi Allah’a emanet ediyor; saygi ve muhabbetle esenlikler diliyorum” seklinde konustu.

Görevi devir alan Genel Sekreter Vekili Alper Özyürek, “Rektör ve Rektör Yardimcilarimizla koordineli olarak, Rektörümüzün öngördügü çalismalar dogrultusunda elimizden gelen katkiyi saglamaya çalisacagiz. Katkilari için Dr. Sinan Kartal’a tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA