Baskan Sarigül Açiklamasi '60 Günde 30 Bin Üye Kaydi Olmazsa Genel Baskanligi Birakirim'

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, genel merkez yöneticileri ve parti üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Iftarda konusan Baskan Sarigül, “60 günde 30 bin üye kaydi olmazsa genel baskanligi birakirim” dedi.

Baskan Sarigül Açiklamasi '60 Günde 30 Bin Üye Kaydi Olmazsa Genel Baskanligi Birakirim'


Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, partisinin genel merkez yöneticileriyle iftar yemeginde bulustu. Özel bir otelde düzenlenen iftar yemegine, Genel Baskan Yardimcilari Teoman Mutlu, Haluk Saban Gürbüz, Gülnur Kamasak, Dr. Murat Aziz Hatipagaoglu, TDP Ankara Il Baskani Fuat Bakan, TDP Kastamonu Il Baskani Ender Karahasanoglu, ilçelerden gelen teskilat mensuplari ve davetliler de katildi.

Yemek duasini ilahiyatçi Mustafa Ekmekçi’nin okumasinin ardindan ezanla birlikte oruçlar açildi. Iftardan sonra TDP Genel Baskani Sarigül açiklamalarda bulundu.

“Ülkemiz ve partimiz için TDP’den baska çare yok”

Hem partisi hem de ülkesi için çok çalistigini söyleyen TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, “Alin terimizin ve emegimizin karsiligini yüzde 100 alacagiz. Inanin ki hiç durmuyorum. Vücudum dursa zihnim durmuyor. Sürekli ülkem, bana inanalar ve güvenenler için ne yaparim diye 24 saat düsünüyorum. Ülkemiz ve partimiz için TDP’den baska çare yok. Yerel yönetimlerde sagladigimiz Sisli modelini Türkiye çapinda saglayacagiz. TDP’ye nazar degecek diye korkuyorum. Buradan ilan ediyorum, 60 günlük süre içerisinde bu ülkede 30 bin tane üye kaydi olmazsa genel baskanligi birakirim. Üyelerimizi arttiracagiz, basarili teskilatlarimizi kutlayacagiz, daha çok çalismasi gereken arkadaslarimiza yogun bir sekilde destek verecegiz. Biz önümüzdeki sürede proje, çözüm, çare üretecegiz. Artik bireysel konusma devrini kapatiyor, proje konusma devrini baslatiyoruz. Turizmde, tekstilde, tarimda, teknolojide neler yapacagimizi konusacagiz, halkimizla bulusacagiz, her gittigimiz yerde çözümü anlatacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA