Parkta Buldugu Para Dolu Çantayi Sahibine Teslim Eden Belediye Görevlisi Ödüllendirildi

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, bakimini yaptigi parkta buldugu para dolu çantayi polise teslim eden Park ve Bahçeler personeli Ali Eren’i makaminda kabul ederek tebrik plaketi verdi. Ali Eren’i davranisindan ötürü kutlayan Baskan Oktay, “Seninle gurur duyuyoruz” diye konustu.

Parkta Buldugu Para Dolu Çantayi Sahibine Teslim Eden Belediye Görevlisi Ödüllendirildi


Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, parkta buldugu para dolu çantayi polise teslim eden Park Bahçeler personeli Ali Eren’le bir araya geldi. Eren’i bu davranisindan dolayi tebrik eden Baskan Oktay, ayni zamanda adli bir vakayi da ortaya çikardigini belirterek “Kendisini hem davranisindan ötürü hem de suçlularin bulunmasina vesile oldugu için iki kez kutluyorum” dedi.



Baskanlik makaminda gerçeklesen bulusmada Baskan Oktay, Ali Eren’den olayin nasil oldugunu anlatmasini istedi. Engelli kadrosunda çalisan 36 yasindaki Eren ise, “Içmeler’de Kocamemed Parki’nda temizlik yaparken bankta çantayi buldum. Sorumlumu aradim o da polisi aradi. Ben yapmam gereken görevimi yaptim” diye konustu.



Yasanan olayin tüm Marmaris’i gururlandirdigini söyleyen Baskan Oktay ise, “Bizleri gururlandirdin. Marmaris Belediyesi’nin her ferdi dürüstlükten, dogruluktan, çaliskanliktan ayrilmadan görevini yapiyor. Bu halk için çalisiyor. Sen de yapilmasi gereken en dogru seyi yaptin” dedi.



“Senin sayende bir güzel gelisme daha yasandi” diyen Oktay, “Kirmizi bültenle aranan uyusturucu saticilarinin yakalanmasina vesile olman bizim memnuniyetimizi, gururumuzu katlamis oldu. Seninle gurur duyuyoruz” diye konustu.

Baskan Oktay Ali Eren’e bir tesekkür plaketi ve çesitli hediyeler verdi.

Ali Eren’in buldugu ve içinde 12 bin 400 dolar (179 bin 800 lira) ile 2 bin 400 lira bulunan çantanin sahibi ayni aksam bulunmustu. Karakolda çantayi teslim alan sahsin hareketlerinden süphelenen polislerin yaptigi arastirma sonucu sahsin kirmizi bültenle aranan uyusturucu saticisi oldugu ortaya çikti. Sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA