KATSO'dan Örnek Davranis Açiklamasi 750 Aileye Gida Destegi Verildi

Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligi (KATSO), Ramazan ayi dolayisiyla ihtiyaç sahibi ailelere gida desteginde bulundu.

KATSO'dan Örnek Davranis Açiklamasi 750 Aileye Gida Destegi Verildi
Baskan Alibeyoglu’nun girisimleriyle TOBB’dan 500 ve KATSO’dan 250 olmak üzere toplam 750 gida kolisi hazirlandi. Gida kolileri kentte bulunan 750 ihtiyaç sahibi aileye verilerek Ramazan ayinda mutfak giderlerine katki saglandi.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan KATSO Yönetim Kurulu Baskani Ertugrul Alibeyoglu, “KATSO ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) her yil oldugu gibi bu Ramazan ayinda da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadi. Ramazan ayi dolayisiyla; TOBB 500 adet, KATSO 250 adet olmak üzere toplam 750 ihtiyaç sahibi aileye gida yardiminda bulunduk” dedi.

KATSO olarak üzerilerine düseni yaptiklarini ifade eden Alibeyoglu, “Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligi olarak üzerimize düsen sosyal sorumluluk nedeniyle her yil geleneksel olarak gida yardimi ile ramazan ayinda ihtiyaç sahibi ailelere kismen de olsa katkida bulunmanin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.

Öte yandan KATSO tarafindan hazirlanan gida kolileri, ihtiyaç sahibi 750 aileye teslim edildi. Büyük titizlikle yapilan yardimda vatandaslarin görsellerinin paylasilmamasina dikkat edildi.

Alibeyoglu, KATSO’nun ihtiyaç sahibi ailelere bu tür desteklerinin devam edecegini kaydetti.

Kaynak: İHA