Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin, Jandarma Personeliyle Iftar Yapti

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Kirikkale’de jandarma personeliyle birlikte iftar yapti.

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin, Jandarma Personeliyle Iftar Yapti
Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, ilk olarak Kirikkale Valisi Bülent Tekbiyikoglu’nu makaminda ziyaret etti. Burada bir süre basina kapali olarak gerçeklestirilen görüsmenin ardindan Çetin ve Tekbiyikoglu, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Kirikkale Subesine geçti. Dernek Baskani Rifat Öcal tarafindan karsilanan Çetin, yakindan ilgilendigi çocuklara da oyuncak hediye etti.

Sehit yakinlari ve gazilerin her daim emrinde olduklarini ifade eden Çetin, "Her alanda bir ihtiyaciniz olursa Valimiz, emniyet müdürümüz, jandarma komutanimiz ve tüm devlet erkaniyla yaninizdayiz, emrinize amadeyiz. Sehit yakinlari ve gazilerimizin emrine amadeyiz. Allah sizlerden razi olsun. Hepinizin mübarek ramazan ayini kutluyorum, tebrik ediyorum ve hayirlara vesile olmasini diliyorum. Allah bizleri sizlere karsi utandirmasin, mahcup etmesin" dedi.

Çetin, burada yaptigi konusmasinin ardindan Dernek Baskani Rifat Öcal’a, Türk bayragina sarili Kur’an-i Kerim ve jandarma özel harekat personeli heykelini hediye etti.

Sehir merkezindeki yaptigi kurum ziyaretlerinin ardindan Il Jandarma Komutanligi’ndaki iftar programina katilan Çetin, jandarma personeliyle birlikte oruç açti.
Kaynak: İHA