Falezlerde Kargilik Alandaki Yangin Korkuttu

Antalya’da falezler üzerinde kargilik ve makilik alanda çikan yangin korkuttu. Parka kadar yükselen yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Falezlerde Kargilik Alandaki Yangin Korkuttu
Edinilen bilgiye göre, yangin saat 17.30 sirasinda, Muratpasa ilçesi Yesilbahçe Mahallesi Falez 2 Parki falezlerde çikti. Falezlerin denize inen kargilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye basladi.

Parktaki vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirmesiyle bölgeye çok sayida itfaiye sevk edildi. Makilerinde yandigi yanginda alevler park boyuna kadar yükseldi. Yanginda park kenarindaki süs ve palmiye agaçlari da yandi. Itfaiye hem denizin birlestigi noktadan hem de park üzerinden yaptigi çalismayla yangini kontrol altina aldi. Çok sayida vatandas ise yangini görüntülemek ile birbiriyle yaristi.

Mahalle sakinlerinden Emel Özgür, "Yangini gördüm hemen 112 Acil Çagri Merkezi’ni aradim. Polis ve ambulansla beraber insanlar da buraya geldi. Yangin falezlerde çikti, burada insanlar piknik yapiyor. Ilk kez burada böyle bir sey oldu. Ben nasil yardim edecegimi düsünüyorum ama diger insanlar fotograf çekiyor" dedi.

Itfaiye ve polis ekiplerinin yanginin çikis nedeniyle ilgili çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA