Egitimde Oyun Ve Oyunlastirma Semineri Gerçeklestirildi

Denizli genelinde görev yapan ögretmenlere yönelik 2021-2022 egitim ögretim yili ikinci dönem ara tatilinde egitimde oyun ve oyunlastirma semineri yapildi.

Egitimde Oyun Ve Oyunlastirma Semineri Gerçeklestirildi


2021-2022 egitim ögretim yili ikinci dönem ara tatil ögretmen etkinlikleri çerçevesinde Oyunlarin Gücü Adina ile Egitimde Oyun ve Oyunlastirma egitimleri Denizli 80.Yil Ögretmenevinde yapildi. Denizli genelinde görev yapan ögretmenlere yönelik gerçeklestirilen seminer açilisina Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici katildi.

Seminer açilis konusmasinda Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, “Oyun ve Çocuk ayrilmaz bir bütündür. Aslinda çocuk kelimesinin altini çizmek lazim ve oyunu sadece çocukla da iliskilendirmemek gerekiyor. Oyun egitimin tam kalbindedir. Bunu enstrüman olarak nasil sunuyoruz bizim bunu sunus seklimizi ve ögrencimiz ile kurdugumuz iletisim önemlidir. Oyun egitim içerisinde olmazsa olmazdir. Oyunda gerçek dünya ile çocugun iç dünyasi arasinda bir bag kurulmasi gerekiyor. Oyunlar günümüzde ne kadar dijitallesse de çagin gereklerine uygun olarak hayatimizdan hiç çikmadi. Her alanda var oldu. Ögretmenler olarak bize düsen görev oyunu dogru kullanmaktir. Bu egitim etkinliginde bizlere destek saglayan Ercan Altug Yilmaz’a ve Zeynep Aydin’a verdikleri degerli bilgiler için çok tesekkür ederiz. Ayrica egitime katilan meslektaslarima da tesekkür ediyorum” dedi.



Programin devaminda seminer egitimcileri Ercan Altug Yilmaz’a ve Zeynep Aydin’a Denizli egitimine katkilari için adlarina dikilen agaç sertifikalari takdim edildi.
Kaynak: İHA