Adalet Bakani Bozdag Açiklamasi 'Israil Güvenlik Güçlerinin Mescid-I Aksa Baskinini Siddetle Kiniyorum'

Adalet Bakani Bekir Bozdag, “Israil güvenlik güçlerinin 1’i çocuk 7 Filistinli kardesimizin sehit etmesini ve Ramazan-i Serif ayinda Müslümanlarin mukaddesi Mescid-i Aksa baskinini siddetle kiniyorum” dedi.

Adalet Bakani Bozdag Açiklamasi 'Israil Güvenlik Güçlerinin Mescid-I Aksa Baskinini Siddetle Kiniyorum'
Adalet Bakani Bozdag, sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Israil güvenlik güçlerinin 1’i çocuk 7 Filistinli kardesimizin sehit etmesini ve Ramazan-i Serif ayinda Müslümanlarin mukaddesi Mescid-i Aksa’ya baskinini siddetle kiniyorum” dedi.

Bakan Bozdag, “Sehit düsen Filistinli kardeslerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar diliyorum. Mescid-i Aksa’nin uluslararasi statüsüne ve maneviyatina yönelik saldirilar hiçbir sekilde kabul edilemez. Uluslararasi toplum, aldigi kararlarin ve imzaladigi antlasmalarin geregi sorumluklarinin daha gazla gecikmeden yerine getirmelidir. Israil, haksiz ve hukuksuz saldirilarina derhal son vermelidir. Türkiye, haksiza haksiz, zulme zulüm, zalime zalim demeye ve mazlumun yaninda durmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA