Vali Tasbilek Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftar Programinda Bir Araya Geldi

Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, kent merkezinde sehit aileleri, gaziler ve yakinlari onuruna verilen iftar programina katildi.

Vali Tasbilek Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftar Programinda Bir Araya Geldi
Il Jandarma Komutanligi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda Vali Tasbilek ve esi Sibel Tasbilek salonda bulunan sehit aileleri, gaziler ve yakinlariyla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

“Sehit ailelerimizin ve gazilerimizin her daim hizmetindeyiz”

Iftar programinda konusan Vali Tasbilek, “Saglik içerisinde girdigimiz Ramazandan insallah saglik içerisinde bayrama erisebilmeyi, bayramla taçlandirabilmeyi Rabbim bizlere nasip eylesin. Vatanimizin birligi ve beraberligi ugruna, devletimizin bekasi ugruna can veren bütün aziz sehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, minnet ve sükranla yad ediyor sehitlerimize rahmet diliyorum, gazilerimize saglik, sihhat ve afiyet diliyorum. Gazilerimizden vefat eden büyüklerimize rahmet diliyorum. Her daim söylüyorum, bu vatan ayaktaysa, bizler su an buralarda huzurla, saglikla, güzellikler içerisinde yasiyorsak kahraman sehitlerimizin ve gazilerimizin ödedikleri bedeller sayesindedir. Bu nedenledir ki sehit aileleri bizim kutsalimizdir, vazgeçilmezimizdir, basimizin tacidir. Gazilerimiz de hakeza öyledir. Çünkü biz biliriz ki sehitlerimizin ve gazilerimizin ve dolayisiyla sehit ailelerimizin bu vatan üzerinde hepimizin de fazla bedel ödedikleri için bu vatan üzerinde en büyük hak sahipleridir, hukuk sahipleridir. Sehit ailelerimizin ve gazilerimizin her daim hizmetindeyiz, hepsi basimizin üzerindedir. Her daim gönlümüz, kapimiz size sonuna kadar açiktir. Buradan giderken de böyle dostlarimizi kendi kalbimizde, gönlümüzde götürecegiz bu büyüklerimizin dualarini arkamiza alarak gidecegiz. Buradayken de bir evladiniz olarak, bir kardesiniz olarak, bize düsen her konuda yaninizda oldugumuzu, herhangi bir eksiginizde ve sikintinizda basimizla gözümüzle tüm yüregimizle size kosacagimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA