Karabük'te Ihtiyaç Sahibi Aileler Için 3 Bin 144 Gida Kolisi Yardimi Yapildi

Karabük’te Ramazan ayi dolayisiyla ihtiyaç sahibi ailelere dagitilmasi için suana kadar 3 bin 144 gida kolisi yardimi yapildi.

Karabük'te Ihtiyaç Sahibi Aileler Için 3 Bin 144 Gida Kolisi Yardimi Yapildi
Hayirsever is insanlarinin, kurum ve kuruluslarin hazirladiklari gida kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulastirilmak üzere Karabük Valiligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfina teslim edilmeye devam ediyor. Vali Fuat Gürel, beraberindeki Vali Yardimcisi Hüseyin Demirbas ile Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakifini ziyaret ederek bilgiler aldi.

Yapilan yardimlarla bilgi aldiktan sonra konusan Vali Gürel, “Ramazan ayi paylasmanin ve yardimlasmanin ayidir. Komsusu açken tok yatan bizden degildir anlayisini hayat felsefesi haline getiren necip milletimizin yardimlasmanin ve dayanismanin en güzel örneklerini olusturuyor. Karabük’ün degerli kurum, kurulus ve hayirseverleri tarafindan Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma vakfimiza iletilen gida kolilerini ve alisveris kartlarini emanet sahiplerine ulastirabilmek için canla basla çalisiyoruz” dedi.

Gürel, vakfa suana kadar toplamda 3 bin 144 adet gida kolisi yardimi yapildigini belirterek, yapilan yardimlarin kisa sürede dagitiminin tamamlanacagini ifade etti.

Kaynak: İHA