Bir Sehir Sessizlige Büründü Açiklamasi Balkan Soguklari Vatandasi Eve Kapatti

Tekirdag’da bir gün arayla çekilen görüntüler, görenleri hayrete düsürdü. Bir gün önce çay bahçelerinde oturacak yer bulunmazken, bugün sandalyeler bos kaldi. Vatandaslarin akin ettigi sahil bandinda deyim yerindeyse in cin top oynadi.

Bir Sehir Sessizlige Büründü Açiklamasi Balkan Soguklari Vatandasi Eve Kapatti
Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde bir gün arayla çekilen görüntüler korku filmlerini aratmadi. Soguk havanin etkisiyle bosalan sahil seridinde çekilen iki ayri görüntü, terk edilmis sehir görüntüsünü andirdi. Hava sicakliklarinin 15 derece kadar azaldigi ilçede sahil yürüyüs alanlari bosalirken, bir önceki gün oturulacak yer bulunmayan çay bahçeleri sessizlige büründü.

Hafta sonuna kadar havalarin mevsim normallerinin üstünde seyrettigi Tekirdag’da, hafta basinda yurda balkanlardan giris yapan soguk hava dalgasinin etkileri gözle görülür sekilde hissediliyor. Olumsuz hava kosullarinin etkisini gösterdigi Tekirdag’da hava sicakligi gündüz 6 dereceye kadar düstü. Kentin yüksek kesimlere kar yagarken, sehir merkezinde hissedilen soguk havanin etkisiyle sahiller bos kaldi. Düne kadar vatandaslarin iftar sonrasi yürüyüs yaptiklari sahil bandi bosalirken, oturulacak yer bulunmayan çay bahçelerinde gözler müsterileri aradi.
Kaynak: İHA