AK Parti Il Baskani Ahlatci, Gençlerle Bulustu

AK Parti Çorum Il Baskani Yusuf Ahlatci, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Il Baskani Ahlatci, Gençlerle Bulustu
Veli Pasa Hani’nda üniversiteli gençlerle birlikte sahur programina katilan AK Parti Çorum Il Baskani Av. Yusuf Ahlatci, gençlerle bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti ifade etti.

“Bugün Türkiye; gençlerimizden aldigimiz güç ve ilhamla yarinlarina güvenle bakan, çagini asan bir vizyonla, büyük degisimler ve büyük reformlarla hedefleri olan, tarihi parlak, gelecegi aydinlik bir ülkedir” diyen Ahlatci, “Sizlerin en iyi sekilde yetismeniz, çagin gerekleri dogrultusunda nitelikli bir egitim almaniz devlet ve millet olarak en önemli amacimizdir. Bilgi çagi olarak nitelendirilen çagimizda, ülke kalkinmasini saglayacak olan gençlerimizin, modern çagin gereklerine uygun olarak yetistirilmesi için, bugünün yetiskinlerine düsen görev ve sorumluluklarin da bilincindeyiz. Bugün gösterdigimiz çabalar, yapilan çalismalar, 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize ilerlerken, gelecegimizin teminati gençlerimizi yarinlara en iyi sekilde hazirlamak, onlara daha güçlü daha müreffeh bir ülke birakmak içindir” dedi.

Gençlerin kategarize edilmesine tepki gösteren Ahlatci; “Sizden önceki nesiller inançla çalisarak sizlere büyük bir miras birakmislardir. Gelecegin devlet yöneticileri, siyasetçileri, egitimcileri, bilim adamlari, sanatçilari ve diger meslek temsilcileri olarak ülkemizi, bilimde, fende, ekonomide, uluslararasi iliskilerde, kültür ve sanatta, egitimde, sporda elde edeceginiz basarilarla taçlandiracaginiza yürekten inaniyor, bu yolda ülkemizin umudu ve göz bebegi olan gençlerimizin yaninda olmaktan gurur duyuyorum. Gençlerimizi “Z Kusagi” diye kategorize edip algi yaratmaya çalisanlara bugün Çorum’umuzdan cevap veriyoruz. Bu algi oyunlariyla gençlerimize yön verecegini sanan aciz zihniyete Çorum’umuzdan en güzel cevap olsun. Sadece dünyanin merkezi degil ayni zamanda tarih ve kültüründe merkezi olan Çorum’umuza gelen ögrenci kardeslerimi bir abileri olarak kucakliyor, egitim hayatlarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Programda gençlerle sohbet eden Ahlatci, ögrencilerle bol bol hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA