Izmir'de Sikistirilan Araç Agaca Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Izmir’in Konak ilçesinde, ayni istikamete gitmekte olan bir araç tarafindan sikistirildigi öne sürülen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü asarak agaca çarpti. Araç içerisinde sikisan yarali çift, bulunduklari yerden çikarilarak kaldirildiklari hastanede tedavi altina alindi.

Izmir'de Sikistirilan Araç Agaca Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, saat 00.15 siralarinda Yesildere Caddesi Su Kemerleri yakininda meydana geldi. Konak istikametinden Karabaglar yönüne seyir halinde olan Mehmet Ö. (57) idaresindeki FIAT marka 35 AZ 5891 plakali otomobil, görgü taniklarinin iddiasina göre ayni istikamete gitmekte olan beyaz bir Audi marka araç tarafindan sikistirildi. Bunun üzerine sürücü Mehmet Ö.’nün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil, refüjü asarak agaca çarpti. Kaza sonrasi sürücü ve yolcu koltugunda oturan esi Halime Ö. (56), araç içerisinde sikisti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis, 112 Acil Saglik ve 110 AKS ekipleri sevk edildi.

Yarali çift sikistiklari yerden kurtarildi

Ihbar üzerine adrese gelen 110 AKS ekipleri, araç içerisinde sikisan yarali çifti bulunduklari yerden kurtarmak için yaklasik yarim saatlik çalisma gerçeklestirdi. Yapilan çalismalar sonucunda yarali kari-koca araçtan çikarilarak ambulans ile Saglik Bilimleri Üniversitesi Izmir Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan çiftin hayati tehlikelerinin olmadigi ögrenildi.

Öte yandan, kaza nedeniyle caddede yaklasik 45 dakika boyunca araç yogunlugu olusurken, polis tarafindan kazaya sebebiyet verdigi ileri sürülen araci tespit etme çalismalarinin sürdügü ve çok yönlü olarak çalisma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA