Bursa'da Kumarbazlara Suçüstü Baskin Açiklamasi 10 Kisiye Islem Yapildi

Bursa’da polis ekipleri kumar oynatildigi ihbari yapilan 2 kiraathaneye baskin yapti. Yapilan baskinda 7 kisi kumar oynarken suçüstü yakalanirken, 2 kisiye de yer temin etmek suçundan islem yapildi.

Bursa'da Kumarbazlara Suçüstü Baskin  Açiklamasi 10 Kisiye Islem Yapildi
Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince Osmangazi ilçesinde bulunan 2 kiraathanede kumar oynatildigi bilgisi alindi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Demirtaspasa mahallesinde bulunan bir kiraathaneye baskin yapti. Yapilan baskinda 4 kisi kumar oynarken suçüstü yakalanirken 7 bin 276 TL idari para cezasi kesildi. Ayrica 32 adet iskambil, 32 adet jolly joker, 22 adet angora kagidina el konuldu. Is yeri sahibi olan M.S. isimli sahsin kumar oynatilmasina yer ve imkan saglamak suçundan arandigi ögrenilirken ayni suçtan tekrar adli islem yapildi.

Kuruçesme Mahallesi’nde bulunan bir kiraathaneye yapilan baskinda ise 4 kisi kumar oynarken suçüstü yakalandi. 4 kisiye 7 bin 276 TL idari para cezasi kesildi. Oyunda kullanilan 39 adet okey tasi, 120 adet çay markasi ve poker oyunu için kullanilan çok sayida okey tasina el konuldu. Is yeri sahibi olan H.E isimli sahisa ise kumar oynanmasina yer temin etmekten suçundan adli islem yapildi.

Emniyet Müdürlügü yetkilileri ramazan ayi boyunca denetimlerin artacagini, vatandaslarin 155 Polis Imdat hattina çekinmeden ihbarda bulunmasi gerektigini ve ihbarcilarin kimliklerinin kesinlikle gizli tutulacagini açikladi.

Kaynak: İHA