Miniklerden Tiyatro Gösterisi

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki anaokulu ögrencilerinin sahneledikleri tiyatro oyunu büyük begeni topladi.

Miniklerden Tiyatro Gösterisi
Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde yapilan tiyatro gösterisine Yüksekova Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin, veliler, ögretmenler ve çok sayida vatandas katildi.

Sahnede hünerlerini sergileyen minikler, izleyicilerden büyük begeni topladi. Miniklerin gösterisini büyük bir keyifle izlediklerini belirten Yüksekova Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, “Bize böyle güzel bir gece yasatan miniklerimize ve ögretmenlerimize tesekkür ediyoruz. Bizde Milli Egitim Müdürlügü olarak bu güzel etkinliklere deger katip, yanlarinda oldugumuzu belirtiyoruz. Yarinlarimizin mimari çocuklarimizin neler yapacagina sahit olduk. Yarinin Türkiye’sine tüm çocuklarimizi en güzel sekilde yetistiriyoruz. Hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

Okul Müdürü Fatih Basmaci ise degisik bir etkinlige imza attiklarini belirterek, “Çocuklarimiz burada kendilerini kanitlayarak güzel oyunlar sergilediler. Bizi yalniz birakmayan herkese de tesekkür ediyoruz. Amacimiz, bu tür etkinlikleri gelistirmektir” ifadelerini kullandi.

Ögretmenlerden Büsra Özen de, çocuklarin sahne becerileri ve özgüvenlerinin gelismesi için tiyatro oyununu sergilediklerini belirterek, “Gösterimi 20 ögrenci ile gerçeklestirdik. Güzel bir aksam yasandi. Eglence dolu bir etkinlik oldu. Herkese tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA