Ankara'da 3 Ayri Cinayet Ve 14 Ayri Suçtan Aranan Zanli Gizli Bölmede Yakalandi

Ankara’da 3 ay ayri cinayet, çok sayida silahli gasp olaylarina karisan ve 14 ayri suçtan arandigi tespit edilen zanli annesinin evine yaptirdigi gizli bölmede kiskivrak yakalandi.

Ankara'da 3 Ayri Cinayet Ve 14 Ayri Suçtan Aranan Zanli Gizli Bölmede Yakalandi
Alinan bilgilere göre, Ankara’da 2016’da ve 2017 yilinda Yücel Biçer, Bilal Comart ve Onur Senaydinlar’in öldürülmesi olayinin failleri arasinda oldugu belirlenen Ahmet Altun’un (26) yakalanmasi için Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekiplerince çalisma baslatildi. Uzun süren çalismalari sonucunda ekipler firari zanlinin Altindag Ilçesi Plevne Mahallesi Eflatun Sokak üzerinde bulunan annesinin evinde saklandigini belirledi. Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin düzenledigi operasyonda Altun televizyonun arkasina bulunan bölmeye saklandigini tespit etti.

Zanli 14 ayri suçtan araniyordu

Gözaltina alinan zanli polise verdigi ilk ifadesinde, daha önce ayni cinayetler kapsaminda polisin operasyonu ile yakalanan ve tutuklanan suç örgütü lideri Kirimizi lakapli Volkan Güven ile birlikte hareket ettigini ve islenen cinayetlerin failleri arasinda yer aldigini yine ayni grup ile çesitli gasp ve yaralama olaylarinda yer aldigini beyan etti.

Kasten öldürme, gasp, yaralama, oto hirsizligi gibi 14 ayri suçtan arandigi tespit edilen zanli, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA