(Özel) Ortaköy'de Otelden Düserek Ölen Kadinin Esiyle Tartistigi Görüntüler Ortaya Çikti

Ortaköy’de ünlü bir otelin 7. katindan asagi düserek ölen 40 yasindaki kadinin disarida esiyle tartistigi görüntüler ortaya çikti. Kadinin esi ise ifadesinin alinmasi ve adli islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

(Özel) Ortaköy'de Otelden Düserek Ölen Kadinin Esiyle Tartistigi Görüntüler Ortaya Çikti
Besiktas Ortaköy’de dün saat 01.00 siralarinda meydana gelen olayda bir kadin, ünlü bir otelin 7’nci katindan beton zemine düserek agir yaralanmisti. Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yaralanan kadini yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirarak tedavi altina almisti. Hastanede müdahale edilen Ebru C. (40) hayatini kaybetmisti.

Mekan çikisi esiyle tartistigi görüntüler ortaya çikti

Olayla ilgili çalisma baslatan Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, görgü sahitlerinin ifadesine basvurarak, güvenlik kamera görüntülerini incelemisti. Yapilan inceleme sonucunda kadinin otele birlikte geldigi esi Özgür A. (35) gözaltina alinmisti. Polis, çiftin geçtigimiz 25 Subat Cuma günü Almanya’nin Hamburg kentinden yurda giris yaparak otele yerlestikleri belirlenmisti. Olay günü aksam saatlerinde otelden çikarak bir mekanda alkol alan çiftin, birçok kez kavga ederek otel odasina girdikleri ve burada da kavga etmeyi sürdürdükleri ögrenilmisti. O anlara ait ise güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti.

Kadinin esi adliyeye sevk edildi

Besiktas polisinin yaptigi detayli çalismada çiftin odaya girdigi esnada kadinin altinda etek oldugunu ancak düstükten sonra altinda sadece külotlu çorap oldugu belirlemisti. Ayrica kavga esnada otel odasindan çikan kadinin esi tarafindan kisa süreli sürüklemeyle tekrardan odaya alindigi ve kadin düstükten sonra esinin hemen odadan çiktigi tespit edilmisti. Çiftin 20 yaslarinda da bir çocuklari oldugu belirlenirken, yüzünde bogusma sonucu tirnak izleri olan kadinin esi emniyete götürülmüstü. Kadinin esi ise ifadesinin alinmasi ve adli islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA