Kilis'te 'En Iyi Narkotik Polisi Açiklamasi Anne' Kampanyasi Tanitildi

Kilis’te uyusturucuyla mücadelede annelere yönelik farkindalik ve bilinçlendirme egitimi verilebilmesi amaciyla Içisleri Bakanligi’nin baslattigi “En Iyi Narkotik Polisi Anne, Narkorehber ve Uyuma Projeleri’ kampanyasi çerçevesinde egitim veriliyor.

Kilis'te 'En Iyi Narkotik Polisi Açiklamasi Anne' Kampanyasi Tanitildi
Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan katilimci kadinlara yapilacak çalismalarla ilgili sunum gerçeklestirildi.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun direktifleriyle bütün ülkede ‘En Iyi Narkotik Polisi Anne, Narkorehber ve Uyuma Projeleri’ sloganiyla çocuklari uyusturucu belasindan kurtarmak için baslatilan etkinlikler sürüyor. Elbeyli ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile Elbeyli Ilçesinde bulunan okullarda ve geçici barinma merkezinde bulunan Suriyeli vatandaslara ve görevli ögretmenlere yönelik uyusturucu madde bagimliliginin zararlari, uyusturucu maddelerin tanimlanmasi, uyusturucu madde kullanan sahislarda görülen ruhsal ve fiziksel degisiklikler konularinda Elbeyli ilçesinde 5 seminer verilerek toplamda 361 vatandasa bilgilendirme ve egitim verildi.

Kaynak: İHA