Ögrenci Yurdunda Siddet Uygulayan Görevli Tutuklandi

Esenler’de özel erkek yurdunda ögrencilere siddet uyguladigi görüntüleri ortaya çikan ve gözaltina alinip adliyeye sevk edilen görevli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süpheli A.E. ortaya çikan ifadesinde, "Bir anlik öfke ile sessizligi saglamak için çocuklarin kafalarina elimle tokat attim. Yaptigimdan dolayi pismanim" dedi.

Ögrenci Yurdunda Siddet Uygulayan Görevli Tutuklandi


Istanbul Esenler’de özel bir erkek yurdunda görevli bir kisi, masanin etrafinda ders çalisan ögrencileri dövmüs, görüntüler ortaya çikinca da gözaltina alinmisti. Görevli A.E., emniyetteki islemlerinin ardindan Bakirköy Adliyesi’ne sevk edilmisti.

“Bir anlik öfkeyle tokat attim, yaptigimdan pismanim”

Süpheli A.E. nöbetçi savciliga verdigi ifadesinde maden mühendisi oldugunu ve dernekte evrak isleri ile ugrastigini söyleyerek, "Sayisalim iyi oldugu için bazen çocuklara derslerinde yardim ediyordum. Videodaki görüntülerde çocuklar sinavlarina çalisiyorlardi. Bende çocuklara yardimci olabilmek için etüde girmistim. Ben çocuklari sürekli konusmamalari yönünde ikaz etmeme ragmen konusmaya devam ettiler. Ögrencilerden biri bana karsi alayci tavirlarda bulundu. Diger arkadaslarini da bu sekilde davranarak gürültü yapmaya yönlendirdi. Bir anlik öfke ile sessizligi saglamak için çocuklarin kafalarina elimle tokat attim. Yaptigimdan dolayi pismanim. Bu olaydan önce çocuklara yönelik herhangi bir siddet eylemim olmamistir. Bu olaydan sonra dernekten istifa ettim su an issizim" dedi.



Süpheli A.E. sevk edildigi Sulh Ceza Hakimligi tarafindan ’basit yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA