Görünmeyen Kahramanlar Hikaye Yarismasi Ödülleri Dagitildi

DÜZCE – Düzce Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Kalici Konutlar Gençlik Merkezi 18 Mart Çanakkale Zaferi Görünmeyen Kahramanlar hikaye yarismasinin ödül töreni yapildi.

Görünmeyen Kahramanlar Hikaye Yarismasi Ödülleri Dagitildi
Kalici Konutlar Gençlik Merkezi’nin düzenledigi Görünmeyen Kahramanlar hikaye yarismasinin ödül töreni Konferans Salonunda gerçeklestirildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasi ile baslanan programda Gençlik Merkezi Gönüllü Genci Abdullah Yay’in, aziz sehitlerimiz için okudugu Kuran-i Kerim tilavetinin ardindan Gençlik ve Spor Müdürü Isa Yazici konusma yapti.

Yazici’nin konusmasindan sonra Gönüllü Genç Sinem Tekin Çanakkale siiri okudu. Gönüllü Gençlerin hazirlamis oldugu Çanakkale Savasi ile ilgili mini tiyatro gösteriminin ardindan 18 Mart Çanakkale Zaferi Görünmeyen Kahramanlar Hikaye Yarismasinda dereceye giren gençler açiklandi.

Müdür Yazici ile katilimcilar gençlere ödüllerini takdim etti. Lise kategorisinde Ahmet Arif Kutlu birinci, Fatma Begüm Durmaz ikinci, Zehra Duykun üçüncü olurken, üniversite kategorisinde Adil Usta birinci, Marife Engin ikinci ve Feyza Çakmak üçüncü oldu. Program toplu fotograf çekimi ile son buldu.
Kaynak: İHA