Dosta Güven Düsmana Korku Salan Jandarma Ekiplerinden Anlamli Proje

Elazig’da Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler, 18-24 Mart Yaslilara Saygi Haftasi kapsaminda sehit yakini çift ile bir araya geldi.

Dosta Güven Düsmana Korku Salan Jandarma Ekiplerinden Anlamli Proje
Elazig’da Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler, kent genelinde huzurun saglanmasinda etkili rol almanin yani sira sosyal projelerde de vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, merkeze 20 kilometre uzaklikta Kavakpinar köyünde yasayan sehit yakini olan Kamil Bal (80) ve Hacer Bal (78) çifti ile bir araya gelerek muhabbet ettikten sonra kendilerine çiçek verdi. Çiftin jandarma ekipleri ile muhabbetleri ise sicak dolu anlara vesile oldu.

Il Jandarma Komutanligina bagli ekiplerinin köylerine geldigini belirten yasli çiftin oglu Ömer Bal, "Annem ve babami gördüler onlar da çok sevindi ve moralleri yerine geldi. Jandarma ekiplerini gördükleri zaman daha mutlu oldular. Jandarma ekiplerimizin içeride ve disarida ki basarili isler haricinde sosyal faaliyetler de sürekli yanimizdalar bundan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum. Bizleri ziyaret ettikleri için bütün jandarma ekiplerine tesekkür ederiz” dedi.

Jandarma ekiplerinin köy vatandasi ile sürekli ilgilendigini belirten Kavakpinar köyü muhtari Nejat Tanyol, "Jandarma ekiplerimizi sürekli buradalar. En ufak sikintimiz da dahi sürekli yanimizdalar. Ekiplerimiz bugün yasli çiftimizi ziyaret etti onlar da çok sevindi. Kendilerine deger verilmesi onlari çok mutlu etti. Onlarin adina da ekiplerimize tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA