Tokat'ta Silahli Kavgada 1 Genç Hayatini Kaybetti

Tokat’in Turhal ilçesinde iki aile arasinda çikan silahli kavgada 1 kisi hayatini kaybederken, 2 kisi darp sonucu yaralandi.

Tokat'ta Silahli Kavgada 1 Genç Hayatini Kaybetti


Edinilen bilgiye göre olay; Tokat’in Turhal ilçesine bagli Kizkayasi köyü Zorlu mezrasinda meydana geldi. Aralarinda daha önceden kiz kaçirma meselesi nedeni ile husumet bulundugu ileri sürülen iki aile arasinda ilçe merkezinde tartisma yasandi. Tartismanin ardindan ilçeden ayrilan sahislarin kavgasi köyde devam etti. Çikan tartismanin silahli kavgaya dönüsmesi sonucu M.S. (40) Serhat Unutmaz’a (22) av tüfegi ile ates açti. Agir yaralanan genç ilçeye yaklasik 5 kilometre uzakta bulunan hastaneye yakinlarinin otomobilleri ile götürüldü. Turhal Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altina alinan sahis yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yasanan olayin ardindan köyde jandarma ekipleri ile komandolar, hastane önünde ise polis ekipleri yogun güvenlik önlemi aldi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak M.S ile birlikte H.O.S. ve G.S. gözaltina alindi. Cumhuriyet savcisi tarafindan cinayet olayi ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA