Rus Saldirilarinda Harabeye Dönen Binalar Önünde Çello Çalarak Yardim Istedi

Ukrayna’nin Harkov kentinde Denis Karachevtsev isimli çellist, Rus saldirilarina harabeye dönen binalar önünde çello çalarak, kentte zarar gören yapilarini onarmak için baslattigi yardim kampanyasina destek istedi.

Rus Saldirilarinda Harabeye Dönen Binalar Önünde Çello Çalarak Yardim Istedi
Rusya’nin Ukrayna’ya yönelik saldirilari 28 gündür devam ederken, Harkov’da yüzlerce bina hasar gördü. Denis Karachevtsev isimli çellist, Harkov’da Rus saldirilarina harabeye dönen binalar önünde çello çalarak, zarar gören yapilarini onarmak için baslattigi yardim kampanyasi için destek istedi.

Karachevtsev, çellosunu çaldigi görüntüleri sosyal medya hesaplarinda paylasarak, "Merhabalar. Benim adim Denis Karachevtsev. Ben Harkovlu bir çellistim. Kahramanca savasi atlatmaya çalisan sehrimi çok seviyorum. Yardim edebilecegimize inaniyorum. Savas bittikten sonra biz sehrimizi ve ülkemizi yeniden insa edecegiz. Harkov’un sokaklarinda insani yardima ihtiyaci olanlar ve mimarinin yeniden insasi için kendi kampanyami baslatiyorum. Birlikte sehrimizi insa edecegiz" ifadelerini kullandi.

Karachevtsev ayrica, yardim etmek isteyenler için gönderisinin altinda hesap numaralari paylasti.
Kaynak: İHA