Köycegiz Ilçe Emniyet Müdürlügü Kesintisiz Denetimlerini Sürdürüyor

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri 24 saat esasina göre vatandaslarin magdur olmamasi için denetimlerini sürdürüyor.

Köycegiz Ilçe Emniyet Müdürlügü Kesintisiz Denetimlerini Sürdürüyor


Köycegiz Ilçe Emniyet Müdürlügü’nce yapilan açiklamada; trafikte olumsuz tehlikeli davranista bulunanlarla etkin mücadele etmek, trafik güvenligini en üst seviyeye çikartmak, trafik kazalarini önlemek, sürücülerin, yayalarin can ve mal güvenligini saglamak amaci ile çalismalarin yürütüldügü ifade edildi.

Köycegiz’de Ilçe Emniyet Müdürlügü’nce 24 saat esasina göre trafik ekiplerinin yani sira (KGYS) Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve (PTS) Plaka Tanima Sistemi vasitasiyla da denetimler yapilarak özellikle yayalara ilk geçis hakkini vermeyen, kask ve emniyet kemeri kullanmayan, kirmizi isik ihlali yapan, yaya geçitlerine ve engelli park yerlerine hatali park eden araçlara yönelik 2918 Sayili Karayollari Trafik Kanunun ilgili maddelerince araç sürücülerine yasal islem yapiliyor.

Ilçe genelinde trafik ekiplerince (KGYS) Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve (PTS) Plaka Tanima Sistemi ile 2022 yili Ocak ayi itibari ile (3) aylik süreçte 1486 aracin tescil plakasina cezai islem uygulandigi bildirildi.

Köycegiz Ilçe Emniyet Müdürlügü’nce denetimlerin kesintisiz sürecegi ifade edildi. Vatandaslarin magdur olmamasi için trafik kurallarina uymalari konusunda uyarilarda bulundular.
Kaynak: İHA