AK Parti Aksaray, Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programini Yapti

AK Parti Ar-Ge ve Egitim Baskanligi tarafindan Aksaray’da ‘Bu Hikayenin Kahramani Sensin’ sloganiyla düzenlenen Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programi yogun katilim ile gerçeklestirildi.

AK Parti Aksaray, Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programini Yapti
Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen programa Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskan yardimcisi Osman Karaaslan, Aksaray Il Baskani Hüseyin Altinsoy, AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve Genel Merkez MKYK üyesi Ahmet Gündogdu, Merkez Ilçe Baskani Hamza Aktürk, Belediye Baskanvekili Yakup Kadri Perek, Kadin Kollari Baskani Ferhan Polat, Gençlik Kollari Baskani Sükrü Öztürk, Ortaköy Ilçe Baskani Zeki Baba, Sariyahsi Ilçe Baskani Alim Eraslan, Sultanhani Ilçe Baskani Ishak Yumusak, Eskil Ilçe Baskani Ali Mutlu, Güzelyurt Ilçe Baskani Murat Günalp, Gülagaç Ilçe Baskani Harun Abur, Agaçören Ilçe Baskani Tahsin Köse, mahalle, belde, köy baskanlari ve yönetimleri ile çok sayida davetli katildi.

Programin açilis konusmasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde çikilan yolda AK Parti olarak her alanda kendini ileriye tasiyan bir parti olduklarini aktaran Il Baskani Hüseyin Altinsoy, “Yunus Emre’nin ’Her dem yeniden dogariz’ mesajina uygun sekilde kendimizi sürekli yenileyerek, geçmisten gelecege kurdugumuz köprüyü daha da güçlendirecegiz. Bugün gerçeklestirecegimiz ufuk açici egitimlerin bizleri bu hedefe bir adim daha yaklastiracagina inaniyorum. Gayretli, dinamik ve azimli teskilatimizla milletimizle kucaklasarak çalinmadik kapi birakmayacagiz. Biz hem sevincinde hem acisinda milletimizle beraberiz” dedi.

Egitim programinda AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve Genel Merkez MKYK üyesi Ahmet Gündogdu, “Teskilatçilik ve tecrübe paylasimi”, Muhammed Alpkent “Kisisel gelisim ve etkili iletisim”, Gazeteci, yazar Yusuf Alabarda, “Siyasal iletisim ve yeni medya” ile Sair Serdar Tuncer, “Motivasyon” konusunda ders verdi. Öte yandan, AK Parti Il Baskani Hüseyin Altinsoy, Merkez Ilçe Baskani Hamza Aktürk, Kadin Kollari Baskani Ferhan Polat, Gençlik Kollari Baskani Sükrü Öztürk egitim verenlere plaket verdi. Yogun katilim ile gerçeklestirilen ‘Teskilat Akademisi Mahalle Egitim Programi’ hatira fotografi ile sona erdi.
Kaynak: İHA