Aydemir, Palandöken Belediyesi'nin Yatirimlarini TBMM Gündemine Tasidi

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Palandöken Belediyesi’nin 2021 yili çalismalarini Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine tasiyarak, örnek gösterdi.

Aydemir, Palandöken Belediyesi'nin Yatirimlarini TBMM Gündemine Tasidi
Palandöken Belediyesinin izledigi eser siyaseti ve yatirim odaklanmasini anlatan AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Baskan Muhammet Sunar idaresindeki Belediyenin, sosyal belediyecilikten kentsel dönüsüme, Millet Bahçe ve Konaklarindan Taziye evlerine, Bilgi ve Kültür Merkezlerinden meslek edindirme kurslarina kadar hayata geçirdigi yatirimlari aktardi ve ‘Muhalefet Palandöken Belediyemizi örnek alsin’ dedi.

AK Belediyelerin destansi basarila imza attigini kayda geçen Aydemir, “Palandöken Belediyemiz 2021 yilinda 100’lerce icraat yapmis. Her biri ayri bir destan, ayri bir güzellik. Hayati, yasami kolaylastiracak hizmetlere imzalar atilmis. Insanlarimiza huzur enjekte edecek ne varsa hepsi yapilmis. At ve üst yapi faaliyetleri, Yesil Çevre Seferberligi, Kent ormani Vadi Palandöken Nefes Projesi, Kentsel Dönüsüm, Millet Konaklari, Mahalle Konaklari, Köy Evleri, Muhtarlik hizmet binalari, Muhtarlara bilisim ve teknoloji destegi, Üreten Kadinlar Projesi kapsaminda yapimi tamamlanan Süt ve Süt Ürünleri Tesisi, Biyogaz Dönüsüm Tesisi, Günes Enerji Santrali, kis turizmine dönük yatirimlardan kar kizagi pisti, Yeni santiye binalari, Asfalt Plenti Tesisi, Kati Atik Merkezi, Engelli vatandaslarimizin yasamlarini kolaylastiracak hizmetler; Engelli asansörleri, elektronik engelli rampalari gibi 100’lerce hizmete imza atilmis. Bakin Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsaminda dokunmadik gönül birakilmamis. Pandemi nedeniyle isyerini kapayan esnafa maddi, manevi destek saglanmis. Belediye bünyesinde hizmet veren Kültür merkezleri bir yilda 5 bini askin kisinin egitim almasini saglamis, meslek edindirmis. Yine sporda tarihi basarilara imza atan bir Palandöken Belediyesi var. Sokak hayvanlari için parklara çevreci mamamatikler konulmus. Hepsi örnek. Hayal dahi edilemeyenleri hayata geçiriyoruz. Palandöken Belediye Baskanimiz Muhammet Sunar’a hizmetleri için tesekkür ediyoruz ve diyoruz ki CHP’liler, Iyi Partililer, muhalefet, gelin bu islerden örnek alin, ders alin.” Ifadelerine yer verdi.

Sunar’dan Aydemir’e Tesekkür

Hizmet, yatirim ve projelerini TBMM gündemine tasiyan AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir’e tesekkür eden Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, “Her daim destekleriyle yanimizda olan AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayin Ibrahim Aydemir, Alt yapidan üst yapiya, Imardan çevreye, Kültürden sosyal belediyecilige, Turizmden Spora kadar genis bir yelpazede yaptigimiz hizmet, yatirim ve projelerimizi TBMM gündemine tasiyarak sevkimize sevk katmistir. Degerli vekilimize, hizmet askimizi artiran degerlendirmeleri için tesekkür ediyoruz.” Dedi.
Kaynak: İHA