Çaycuma'da Üçüncü 'Kitap Fuari' Düzenlendi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde Kaymakamligin katkilari, Barbaros Kutlutas Ortaokulu’nun organizasyonu ile üçüncü defa düzenlenen ‘Kitap Fuari’ Kültür ve Sanat Merkezi’nde açildi. 8 gün sürecek kitap fuarina ögrenciler ve vatandaslar büyük ilgi gösterdi.

Çaycuma'da Üçüncü 'Kitap Fuari' Düzenlendi
Açilisa Çaycuma Kaymakami Muharrem Cosgun, Belediye Baskan vekili Bahri Malakçi, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Samet Tonga, Ilçe Emniyet Müdürü Ali Riza Gökmen, Ilçe Askerlik Subesi ve Garnizon Komutani Astegmen Kemal Mert Bilgiç, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Alagöz, protokol üyeleri, siyasi partililer, STK temsilcileri, Barbaros Kutlutas Ortaokul Müdürü Harun Toksoy, ögretmenler, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Açilis öncesinde Barbaros Kutlutas Ortaokul Müdürü Harun Toksoy, protokole tesekkür ederek sunlari söyledi, “ Kaymakamligimiz, Belediyemiz, Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüzün katkilariyla bizim organize ettigimiz fuarimiza gelen bütün katilimcilarimiza hos geldiniz diyorum. Amacimiz burada okumaya ve okutmaya ne kadar fayda saglayabilirsek iyi olur. Üzerimize düsen görevimiz budur. Insallah amacina ulasir, bizden sonradakilerde bu sekilde devam eder.”

Çaycuma Kaymakami Muharrem Cosgun kitap okumanin önemine deginerek; “Çaycuma’miza, ögrencilerimizi kitapla bulusturduk. Onlari gelecegine katkimiz olur insallah. En güzel fuarlardan bir tanesi, ilçemize ve ögrencilerimize hayirli olsun” dedi.

Açilis kurdelesini kesen protokol birbirinden seçkin yayin evlerinin açtigi kitap stantlarini gezerek kitap satin aldi.

12 yazar, 30 yayinevi ve 4 yerel yazarin katilimi ile gerçeklesecek olan kitap fuari 22 Mart tarihine kadar sürecek olup Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüm kitapseverleri ziyarete bekliyor.
Kaynak: İHA