Inönü'de 'Istiklal Marsi'nin Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni' Düzenlendi

Eskisehir’in Inönü ilçesinde Istiklal Marsi’nin kabulünün 101’inci yili ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak için tören düzenlendi.

Inönü'de 'Istiklal Marsi'nin Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni' Düzenlendi
Inönü Mesleki ve Teknik ve Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan programa Inönü Kaymakami Rumeysa Sena Kurt, Inönü Belediye Baskan Vekili Serhat Hamamci, Ilçe Milli Egitim Müdürü Muhammet Büyük, kurum amirleri, ögrenciler ve çok sayida vatandas katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan tören, ögrenciler tarafindan yapilan tiyatro ve video gösterileriyle devam etti. Programin sonunda Eskisehir Liselerarasi Kompozisyon Yarismasi’nda il 3’üncüsü olan Inönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerinden Ömer Arikan, Istiklal Marsi Güzel Okuma Yarismasi’nda ilçe 1’incisi olan Sehit Ali Ihsan Aydin Ilkokulu ögrencisi Elif Dogrul ve ortaokullar arasi kompozisyon yarismasinda ilçe 1’incisi olan Zeynep Küçükkaya’ya protokol tarafindan hediyeler verildi.

Inönü Belediye Baskan Vekili Serhat Hamamci, programda emegi geçen ögretmen ve ögrencileri tebrik etti. Düzenlenen tören, hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA