Uludag'daki Sosyal Tesis 45 Günde 10 Bin Misafir Agirladi

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan vatandaslarin uygun fiyata Uludag’da hizmet alabilmesi için açtigi sosyal tesis büyük ilgi gördü. Tesislerden 45 günde 10 bin kisi faydalanirken, ödenen hesaplarin yüzde 30’u da para puan olarak geri yatiriliyor.

Uludag'daki Sosyal Tesis 45 Günde 10 Bin Misafir Agirladi
Uludag Ikinci Oteller Bölgesi’nde Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan hizmete açilan sosyal tesis, kaliteli yeme, içme ürünlerini uygun fiyata gelen ziyaretçilerine sunuyor. Uludag’daki tesis 45 günde 10 bin kisinin üzerinde ziyaretçiyi misafir etti.

Büyüksehir Belediyesinin kaliteli ürünleri uygun fiyata hizmete sunmasindan büyük memnuniyet duyan misafirler sosyal tesise büyük ilgi gösterdi. Tesiste ayrica cuma günleri halk günü ilan edilirken, hizmet alan kisilere gelen hesabin yarisi sosyal kartlarina para puan olarak geri yatiriliyor. Haftanin diger günleri ise gelen hesabin yüzde 30’u para puan olarak iade ediliyor.

Kisa sürede tesiste 10 bin kisi agirladiklarini ifade eden BURFAS Uludag Tesis Sorumlusu Engin Dilaver, "Tesisimiz ocak ayinin sonlarina dogru hizmete girdi. Hizmete girdikten itibaren tesisimiz çok büyük ragbet gördü. Buraya gelen ziyaretçilere kaliteli hizmet sunmaktayiz. Tesisimizde kafeterya, firin ve izgara hizmetimiz var. BURFAS’in tesislerinde baslayan sosyal kart para puan uygulamamiz ile misafirlerimizin Uludag sosyal tesislerinde haftanin 6 günü harcadiklari paralarinin yüzde 30’u para puan olarak geri veriliyor. Bu uygulama cuma günleri ise yüzde 50 olarak gerçeklesiyor. Yani cuma günü Uludag sosyal tesiste 100 lira hesap ödediginizde 50 lira para puan iadesi yapilmakta" dedi.

Kaynak: İHA