Torun; 'Hizmetlerinizden Dolayi Sizlere Tesekkür Ediyorum.'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Torun; 'Hizmetlerinizden Dolayi Sizlere Tesekkür Ediyorum.'
Zonguldak ziyaretleri kapsaminda gerçeklesen ziyarete, Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtas, Deniz Yavuzyilmaz, Antalya Milletvekili Cavit Ari, Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, CHP Zonguldak Il Baskani Murat Pulat’a yer aldi. Ziyarette ayrica, Alapli Ilçe Baskani Hüseyin Tosun, Belediye ve Il Genel Meclis üyeleri, Kadin Kollari Baskani Yasere Kayik, Gençlik Kollari Baskani Bugra Tekin ve çok sayida partilide hazir bulundu.

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette, Baskan Tekin, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeni ile duydugu memnuniyeti ifade ederek Belediyenin yapmis oldugu hizmetler ve yapilacak olan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin’in yaptigi çalismalari ve hizmetleri yakindan takip ettiklerini belirten Torun, “ Alapli’ya yaptiginiz hizmetler den dolayi çok tesekkür ediyorum. Son seçimlerde gösterdiginiz basaridan ve Alaplili hemsehrilerimize verdiginiz hizmetlerden dolayi bizler gurur duyuyoruz. Sadece Ilçe merkezine degil köylere de büyük destek oluyorsunuz. Buda vatandasin güvenini arttiriyor. Sizler bizlerin iktidari yolundaki en büyük gücümüzsünüz. Vatandasa bu güveni olusturacaksak yönetebilir algisini yerlestirsek bakin; ‘Alapli’da sorunlari çözdük ve çözüyoruz insallah genel iktidari da çözecegiz.’ algisiyla bu mücadelemizi sürdürecegiz. Ben Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak sizlere sonsuz tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Baskan Tekin, ziyaretin anisina Torun ve beraberindeki milletvekillerine seramik üzerine islenmis Atatürk portresi ve çesitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA