Prof. Dr. Emin Balkan, ''Siyaset, BAL-GÖÇ'ün Içinde Olmayacak''

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi (BAL-GÖÇ) Baskan Adayi Prof. Dr. Emin Balkan, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Prof. Dr. Emin Balkan, ''Siyaset, BAL-GÖÇ'ün Içinde Olmayacak''
Saha çalismalarina hiz kesmeden devam eden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi (BAL-GÖÇ) Baskan Adayi Prof. Dr. Emin Balkan ve ekibi, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi Görükle Subesi ve Demirtas Dumlupinar Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Prof. Dr. Emin Balkan, ekibi ile birlikte Demirtas Dumlupinar mahallesine gerçeklestirdikleri ziyarette, muhtar Emin Topaloglu ve Demirtas sakini vatandaslar ile camianin sorulari, beklentileri ve yeni dönemde yapilmasi hedeflenen projeler üzerine istisarelerde bulundu. Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi Görükle Subesi’ne gerçeklestirdikleri ziyarette de camianin talepleri ve hedefleri üzerine Dernek Baskani Nazif Cesur ile görüsen Balkan, "Her zaman BAL-GÖÇ’ ün yaninda olacaklarini ifade eden Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi Görükle Subesi Baskani Nazif Cesur ve ekibine, Demirtas Dumlupinar Mahallesi Muhtari Emin Toplaoglu’na ve Demirtasli vatandaslara gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyetleri için tesekkür ederiz” dedi.

“BAL-GÖÇ siyasetin içinde olmayacak’’

Seçim ziyaretleri kapsaminda BAL-GÖÇ’ün partiler üstü olacagini bir kez daha vurgulayan Balkan, “ BAL-GÖÇ siradan bir dernek degil, partiler üstü olmasi lazim. BAL-GÖÇ siyasetin içinde olacak ama siyaset BAL-GÖÇ’ ün içinde olmayacak. Bursa’da nüfusun yaridan fazlasi Balkan göçmeniyse biz tek bir parti de olamayiz. Her partide bizim kardesimiz olsun, her partiden milletvekilimiz, belediye baskanimiz, meclis üyemiz de olsun. Ama bu çatinin altinda partizanlik yapmasinlar. Ben herhangi bir partinin yamacinda olmayacagim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA