Keçiören Belediye Baskani Altinok, Çocuk Meclisi Temsilcileriyle Bulustu

Ankara Keçiören Belediyesi Baskani Turgut Altinok, Kent Konseyi Çocuk Meclisi temsilcileriyle bulustu.

Keçiören Belediye Baskani Altinok, Çocuk Meclisi Temsilcileriyle Bulustu
Keçiören Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi temsilcileri Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’u ziyaret ettiler. Çocuklarla tek tek ilgilenen Altinok onlarin yönetime dahil edilmesi noktasinda çocuk meclisinin önemli oldugunu vurguladi. Altinok, Keçiören Belediyesi önünde bir araya geldigi çocuk meclisi temsilcilerinin talep ve beklentilerini de dinledi.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi temsilcileri ve meclisin baskani Ahmet Emin Abay ile uzun süre sohbet eden Altinok, onlarla hatira fotografi da çektirdi. Seçim sürecinde Ahmet Emin Abay’in arkadaslarina vadettigi projelerin ne asamada oldugunu da soran Altinok bu projeler için kendisine destek verecegini de söyledi.



“Keçiörenli çocuklar çok sansli”

Keçiören’in kültür merkezileri, kütüphaneler, kurs merkezleri, spor tesisleri, park ve bahçeleriyle çocuklar için önemli bir kent oldugunu dile getiren Altinok, “Dünyanin en büyük yapay selalesi, Estergon Kalesi, ilk sehir içi teleferik Keçiören’dedir. Ankara’da akvaryumu olan tek belediye Keçiören Belediyesidir. Su an lunapark yapiyoruz. Ahmet Çalik Buz Pateni Pistimizin açilisini yaptik. Burasi çocuklarimiza ücretsiz hizmet veriyor. Bir de Türk Dünyasi Su ve Gül Meydanimiz var. Atalarimizin ne kadar büyük oldugunu gösteren meydanimizda anit ve bayraklarimiz var. Cumhuriyeti Kulemizin üzerinde uzay terasi ve bilim merkezi var. Sizlere uzay yolculugu yaptiracagiz, ellerinizle yildizlara ve gezegenlere dokunacaksiniz. Bu anlamda Keçiörenli çocuklar çok sansli, bunlar baska yerde yok” ifadelerini kullandi.

Keçiören'deki 21 farkli ortaokulun 5 ve 6’nci sinif ögrencilerden olusan Keçiören Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi bu yilin ocak ayinda olagan seçimli kongresini yaparak faaliyetlerine baslamisti.
Kaynak: İHA