Kaymakam Isik'tan Çölyak Hastasi Naile'ye Ziyaret

Ordu’nun Ünye Kaymakami Ayhan Isik, ilçede yasayan 11 yasindaki çölyak hastasi Naile Keçeli’yi ziyaret ederek glütensiz gida yardiminda bulundu.

Kaymakam Isik'tan Çölyak Hastasi Naile'ye Ziyaret
Ünye Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan tespit edilen çölyak hastasi 11 yasindaki Naile Keçeli’nin glütensiz gida ihtiyaçlari Ünye Kaymakamligi tarafindan karsilanirken, Ünye Kaymakami Ayhan Isik, Ilçe Saglik Müdürü Sinan Dinçer Ayyildiz, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Hakan Kuzu Keçeli’nin ailesini evinde ziyaret etti. Ziyarette, çölyak hastasi Naile Keçeli’ye çesitli hediyeler de verildi.

Glütensiz gidalarin gerek fiyatlarinda, gerekse temini konusunda zorluklar oldugunu söyleyen Kaymakam Isik, “Bu zorluklari bir nebze azaltmak için çölyak hastasi küçük Naile’nin ailesine gida desteginde bulunduk. Kaymakamlik olarak hemserilerimizin yanindayiz. Simdiye kadar onlara elimizdeki olanaklar dahilinde hep yardimci olduk, olmaya da devam edecegiz. Biz, elimizdeki tüm imkanlari onlara sunmaktan ve çocuklarimizin yüzlerindeki mutlulugu görmekten dolayi son derece sevinçliyiz” dedi.

Kaynak: İHA