Gölbasi'nin Çocuklari Maviye Kulaç Atacak

Gölbasi Belediyesi “Gölbasi’nda Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasin” mottosuyla yola çikarak Gölbasi’nda yüzme kurslarinin baslayacaginin müjdesini verdi.

Gölbasi'nin Çocuklari Maviye Kulaç Atacak
Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, Fuat Sezgin Aile Yasam Merkezi’nde baslayacak olan yüzme kurslarinin müjdesini verdi. 6-13 yas grubundaki çocuklarin ücretsiz bir sekilde kaydolabilecegini ve son basvuru tarihinin 10 Nisan oldugunu aktaran Simsek, “Gölbasi’nda ikamet eden çocuklarimiz için yüzme kurslarimizin kayitlari basladi.

Belediyemizin ücretsiz verecegi yüzme kurslarina basvurularinizi Fuat Sezgin Aile Yasam Merkezi ve Belediye Hizmet Binamizdan yapabilirsiniz. Bütün çocuklarimizi kursumuza bekliyoruz” dedi.

Çocuklar kurstan ücretsiz yararlanabilecek

Yüzme kursunun ücretsiz oldugunu vurgulayan Simsek, "Yüzme kurslarimiz alaninda uzman egitmenler tarafindan verilecek. Simdiden çok güzel tepkiler almaya basladik. 23 Nisan’da baslayacak olan kurslarimiz ile Gölbasimizda yüzme bilmeyen çocugumuz kalmayacak. Çocuklarimizin ve gençlerimizin spor ile ilgilenen bireyler olmasi için elimizden gelen bütün çalismalari yürütecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA