Castrol VECTON'dan Intercity Istanbul Park Pistinde Performans

Castrol VECTON, Murat Bostanci’nin pilotlugunda Formula 1’in pistlerinden Intercity Istanbul Park’ta performans gösterdi.

Castrol VECTON'dan Intercity Istanbul Park Pistinde Performans


Castrol VECTON, sosyal medya kanallarindan yapilan anketle Türkiye’nin zorlu yollarindan biri seçilen Trabzon-Bayburt yolundan sonra, Murat Bostanci’nin pilotlugunda Formula 1’in pistlerinden Intercity Istanbul Park’ta yüksek performans gösterdi. Karla kapli pistte, sifir derecede gerçeklesen çekimlerde 500 beygir ve 2500 nm motor gücüne sahip Ford Trucks F-MAX çekici kullanildi. Yüksek torklu araçla hizla girilen virajlarda oyuncu Necip Memili, heyecanli drift deneyimi yasadi.

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlisöz, “Tir, kamyon ve otobüs gibi sürekli farkli iklim ve yol kosullari ile karsilasan agir vasita sürücüleri, araç motorlarinin uzun süre sorunsuz bir sekilde ve iyi performans ile çalismasini istiyorlar. Biz de filmimizle Intercity Istanbul Park gibi virajli ve çok hizli bir yolda, sartlari zorlamak ve Castrol VECTON kullanan araçlarin performansinin daha uzun süre korunabilecegini göstermek istedik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA