Baskan Özlü Açiklamasi 'Güzel Ve Kalici Eserler Kazandiriyoruz'

Esnaf ile bir araya gelen Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, "Daha yasanabilir ve huzurlu bir Basiskele için planli ve programli kentlesme ile ilçemize güzel ve kalici eserler kazandiriyoruz" dedi.

Baskan Özlü Açiklamasi 'Güzel Ve Kalici Eserler Kazandiriyoruz'
Karsiyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, AK Parti Basiskele Ilçe Baskani Mustafa Koral, Kocaeli Kahveciler Esnaf Odasi Baskani Erdogan Göçer ve yönetimi, belediye baskan yardimcilari ve ilçede faaliyetlerini sürdüren kahveci esnafi katildi.

Programda konusan Yasin Özlü, "Dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Korona virüs salginin etkilerinden kurtulmadan yine dünyayi sarsan Rusya-Ukrayna savasi ülkemizi de olumsuz etkiledi. Bu olumsuzluklarin en çok siz esnaf vatandaslarimizi etkilediginin farkindayiz. Her seye ragmen devletimiz ve Basiskele Belediyesi olarak bizler bu zor süreçte yaninizda olduk. Insallah bu zorlu süreçleri yine hep birlikte asacagiz. Her zaman yaninizda ve destekçiniz olmaya devam edecegiz" diye konustu.

Basiskele’nin nüfus artisi hizli olan ilçelerden biri oldugunu kaydeden Baskan Özlü, "Daha yasanabilir ve huzurlu bir Basiskele için planli ve programli kentlesme ile ilçemize güzel ve kalici eserler kazandiriyoruz. Ilçemize yeni prestij caddeler yaptik. Yenilerini de en kisa zamanda bunlara ekleyecegiz. Esnafimizin bu yatirimlarla isleri ve kazançlari daha da bereketlenecek insallah. Hep birlikte ilçemizi güzellestirecek ve kentimize katma deger katacagiz" dedi.

Kaynak: İHA