Balikesir'de Kar Yagisi Etkili Oluyor

Balikesir’de dün baslayan ve gece boyunca araliklarla devam eden kar yagisi hayati zorlastiriyor. Sabah bembeyaz bir sehre uyanan Balikesirliler, islerine gitmekte zorlanirken, Istanbul-Izmir yolunda ise trafik normal seyretti.

Balikesir'de Kar Yagisi Etkili Oluyor
Balikesir’de dün gece yarisi bastiran kar yagisi araliklarla sabaha kadar devam etti. Sabah karlarin beyazlattigi sehre uyanan vatandaslar, islerine gitmekte zorlandi. Sehir içinde ana arterlerde herhangi bir sorun yasanmazken, Büyüksehir Belediyesi ve ilçe belediye ekipleri çalismalarina araliksiz devam etti.

Ulasimin kavsak noktasinda olan Balikesir’de, Istanbul-Izmir yolunda tipi seklinde yagan kar ulasimi yavaslatti. Sabah saatlerinde kar yagisinin azalmasi ile yolun durumu da normale döndü.

Balikesir-Izmir, Balikesir-Bursa, Balikesir-Edremit yollarinda kar yagisi hafif olarak devam ederken, ulasimda bir sorun yasanmiyor.

Öte yandan; Balya’da 18, Havran’da 11, Karesi’de 14, Kepsut’ta 2, Manyas’ta 9, Savastepe’de 20 kirsal mahalle yolunun kapali oldugu bildirildi.

Kaynak: İHA